Jouw producten gaan de hele wereld over

Overal zijn mensen dol op de donuts, Pop Dots, Crodots, Berliner, croissants, brownies, muffins, American Cookies en het brood dat jij maakt bij Europastry. De smaak en kwaliteit zijn top! Ze vliegen met miljoenen tegelijk de deur uit. Naar supermarkten, hotels en andere klanten in allerlei landen. Waar je aan moet denken? Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Verenigde Staten, Koeweit en Dubai bijvoorbeeld. En Nederland natuurlijk ook!

Maar wie zijn de mensen achter deze lekkernijen? Je leert ze hieronder kennen…

Henk

Senior Manager Research & Development

Henk is al ruim 6 jaar in dienst bij Europastry in zijn rol als Senior Manager Research & Development waarin hij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het blijven doorontwikkelen van ons assortiment. Kenmerkend voor Henk is zijn enorme passie en gedrevenheid voor het bakkersvak in de breedste zin van het woord.

Luuk

Technische Dienst

Al meeliftend op de groei van Europastry heb ik me snel ontwikkeld. Ik ben gestart als operator productie en werk nu bij de technische dienst. Mijn taak is om het proces continu draaiend te houden. Daar kan ik de bakken proceskennis die ik opdeed mooi bij inzetten.

Husein

Manager Packaging

Bij Europastry kun je leren en werken tegelijk. Zo heb ik hier al verschillende functies gehad, te weten Operator en Senior Operator. Mijn huidige functie is Manager Packaging waarbij ik bijvoorbeeld zorg draag voor de verpakkingsafdeling en de output.

Zoveel unieke gezichten, met elk een eigen verhaal

Klinkt dat niet heerlijk?

Pak die lekkere baan met kansen!

Bekijk vacatures Stel een vraag
Youtube
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share