Duurzame voedingsproducten voor vandaag én morgen

Europastry zet haar medewerkers op de eerste plaats om samen te werken aan een duurzame toekomst. Door verantwoord te ondernemen en te innoveren willen we de béste zijn in de wereld van donuts, popdots, crodots, berliner, croissants, brownies, muffins, American Cookies en brood. Dat alles doen we volgens deze drie pijlers:

People, Planet, Profit

People:

Aandacht voor onze medewerkers

Wij hebben oprechte aandacht voor onze medewerkers. Doordat we voor iedereen een veilige en gezonde werkomgeving creëren, stimuleren we een prettige werksfeer. Europastry investeert in jou door middel van leerplekken en ondermeer de Food Academy.

Onze uitgangspunten

Je leert en ontwikkelt jezelf

Je werkt in een gezonde werkomgeving

We stimuleren een goede sfeer en werkplezier

Planet:

Respect voor het milieu en onze omgeving

Door bewust gebruik te maken van verantwoorde grondstoffen en duurzame materialen kunnen we de impact op onze omgeving verkleinen. Daarnaast minimaliseren we ons energieverbruik en kopen we 100% groene energie in.

Onze uitgangspunten

Maak de lekkerste producten met duurzame grondstoffen

We gebruiken 100% milieuvriendelijke, groene stroom

Wij optimaliseren voor een zo klein mogelijke impact op onze planeet

Profit:

We are bakers

Jouw collega’s zijn stuk voor stuk ambitieus. We werken aan nieuwe producten, innovatieve oplossingen en we gaan allemaal voor de beste kwaliteit. Dat alles met één doel: De wereld van premium bakery, deeg en pastry producten veroveren!

Onze uitgangspunten

Ontwikkel nieuwe producten en werk aan innovatieve oplossingen

Verover de wereld en behoor tot de beste, meest duurzame bakkerij

Ga samen met ons voor de beste kwaliteit

Ambachtelijke kwaliteit met Spaanse roots

Europastry is een internationaal gerenommeerd bedrijf met een solide achtergrond. Sinds 2015 vind je ons ook in Twente. In Oldenzaal combineren we het succes en de ambachtelijke kwaliteit van ons Spaanse moederbedrijf met de kennis en ervaring van de bekende bakkerij Grand Duet in Beuningen, welke door Europastry in 2018 is overgenomen. En door de overname van Dawn in Steenbergen eind 2022 hebben wij ook een volledig en geavanceerd portfolio in het Amerikaanse bakkerijsegment. Deze bestaat uit donuts, popdots, crodots, brownies, muffins en American Cookies.

Benieuwd naar het verhaal van Europastry dat in 1987 begon? Leer meer over onze geschiedenis op europastry.com

Klinkt dat niet heerlijk?

Pak die lekkere baan met kansen!

Bekijk vacatures Stel een vraag
Youtube
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share