Kom naar de sollicitatiemiddag op donderdag 25 april 15.30 – 17.30 uur!

Meld je aan!

Op 23 september 2019 gepubliceerd door: Human Resources

Europastry goes high tech

Tech time for Europastry!


Discover our Vision Packaging technology upgrade.

Met de naderende overstap op Vision verpakkingstechnologie staat Europastry op de drempel van een impactvolle automatiseringsslag. Vanuit onze industriële bakkerij in Oldenzaal vinden elke week tienduizenden donuts, croissants en andere bakkerijproducten hun weg. Om onze internationaal toonaangevende marktpositie verder uit te bouwen en onze productieprocessen naar het next level te tillen, zetten we vanaf nu vol in op Vision technologie.

Unieke primeur.
Met Vision behoeft nauwelijks nadere introductie. Met Vision’s sophisticated beeld-verwerking met camera’s en lichtsensoren voor automatische positionering van het product heeft Europastry een unieke primeur in de industriële bakkerij. De datastromen die de Vision technologie oplevert worden onder meer slim benut om de gerobotiseerde productielijn aan te sturen, maar bijvoorbeeld ook voor kwaliteitscontrole met feilloze, razendsnelle foutdetectie.

Modulair systeemontwerp van Schubert.
Europastry werkt straks met hoogwaardige verpakkingsmachines van het Duitse Schubert. Met hun modulaire systeemontwerp weten ze het verschil te maken. De productprestaties zijn individueel te bepalen en aan te passen aan de klantbehoeften. Acht gestandaardiseerde systeemcomponenten worden gecombineerd in een gerobotiseerd verpakkingssysteem volgens het modulaire principe. Alle componenten worden gemaakt met een 3D-printer. Die is ook bij Europastry aanwezig, om ter plekke onderdelen te kunnen printen. Met legio voordelen voor de logistiek en efficiency.

Snel operationeel.
Het ambitieuze Vision project gaat binnenkort van start in de nog splinternieuwe, 0000 m² tellende productielocatie van Europastry in Oldenzaal. De eerste productielijn moet als het lukt binnen enkele  maanden volledig operationeel zijn. Na dit project volgen meer lijnen, bijvoorbeeld voor de uitvoerige nieuwbouwplannen die al voor 2020 op de agenda staan. Hoe boeiend en innovatief ook, future-proof technologie alleen is niet genoeg. Het zijn de mensen die het tot een succes maken.

Now is your time!
Europastry is in de markt voor jonge technische professionals die de unieke uitdaging zien in realisatie en implementatie van de verschillende toekomstige projecten met focus op de automatiseringsslag. Iets voor jou? Tech time is now, reageren kan per direct! Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina; facebook.com/WerkenbijEuropastry

Deel dit nieuwsartikel

Klinkt dat niet heerlijk?

Pak die lekkere baan met kansen!

Bekijk vacatures Stel een vraag
Youtube
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share