Op 24 mei 2023 gepubliceerd door: Human Resources

Kom naar de Grote Sollicitatieochtend op zaterdag 10 juni!

Europastry organiseert op zaterdag 10 juni wederom ‘De Grote Sollicitatieochtend’. Tijdens deze ochtend maak je kennis met ons mooie bedrijf, de werkzaamheden en het team. Daarna gaan we gelijk op speed date voor een oriënterend gesprek.

De aanleiding voor de grote sollicitatieochtend is de vraag naar nieuwe collega’s voor een nieuwe lijn in de productiehal.

Europastry is daarom op zoek naar:
– (Leerling)operators
– Logistiek medewerkers
– Technicians

De aanvang is om 10.00 uur en het programma duurt tot ongeveer 12.00 uur. We ontvangen je met een kopje koffie of thee en een tafel vol met onze heerlijke bakproducten, gevolgd door een korte bedrijfspresentatie. Daarna zal er een korte rondleiding door de productiehal gegeven worden, waarbij we meer vertellen over onze processen en producten. Na afloop van de rondleiding zal er een korte speed date plaatsvinden, waarbij je kunt kennismaken met het team van Europastry.

We horen graag wie je bent en welke werkzaamheden je graag wilt doen. We vertellen op onze beurt weer uit waarom werken bij Europastry zo leuk is. Na afloop krijg je een heerlijke goodiebag mee naar huis.

Meld je nu aan

De sollicitatieochtend begint om 10.00 uur in het hoofdkantoor van Europastry aan de Coulissenweg 1, 7572 PJ in Oldenzaal. Meld je snel aan via onderstaande knop of ga naar: sollicitatieochtend.werkenbijeuropastry.nl!

Aanmelden is gezien onze veiligheidsvoorschriften wel verplicht. Graag ontvangen we je aanmelding vóór 8 juni.

Meld je hier aan

Meer informatie:

Deel dit nieuwsartikel

Klinkt dat niet heerlijk?

Pak die lekkere baan met kansen!

Bekijk vacatures Stel een vraag
Youtube
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
Share